3. září 2007

Moje Dočesná

V programu letošní Dočesný jsem měl zakroužkvanejch pět pivovarů, jejichž piva jsem buď ještě nechutnal nebo chuť stačil zapomenout (Chyše, Krakonoš, Konrád, Bon a Poutník), z muziky pak jen Dark Side of the Moon a -123 minut. Vypil a viděl jsem toho nakonec víc, moc mi chutnala svijanská třináctka a moc se mi líbili Tam Tam Orchestra, kteří v latinsko amerických rytmech roztancovali všechny popůlnoční držáky. A špatní nebyli ani místní z O.C.P. a Jahtec Jammin Job. Pink Floydi mě nezklamali, ale jediná pořádná nahrávka je sedmnáctiminutová, tak jsem mohl zveřejnit jen přes celý náměstí natočený Wish You Were Here s dost amatérsky udělaným obrazovým doprovodem a začátek Division Bell od stánku s langošema (kvalita tomu odpovídá); druhá půlka mě párkrát opravdu dojala k slzám.
-123 minut pro mě byli vrcholem
a zdaleka je nepřekonal ani Pavlíček se svým novým bandem na jednu sezónu. Kdo umí, ten umí (a ve třech).


-123 minut
Uploaded by Lojza2

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Věřím, že -123 minut byli skvělí. Pan Zpěvák je velice sympatický pán. Loni ve Vroutku chodil mezi lidma a na usmíval se na všechny strany :o)

Jahtecky řekl(a)...

Minuty mi daly na autobusáku asi taky nejvíc. Na hl. scéně pak Tam Tamy a Blue Effect (ač i Alphaville překvapili, jak to umějí rozbalit). Jináč příště prosím nejprve o možnost kouknout a schválit video, které má být zveřejněno na youtube pod naším jménem (přeci jen je to naše vizitka a tohle nebyl zrovna nejpovedenější kousek). Jo, a správně se píšeme "Jahtec....." ;o)